tisdag 31 augusti 2010

Planeringsdag hela dagen

Idag har vi haft en heldag ute på golfbanan för en planeringsdag tillsammans med missbruksenheten som ingår i Vuxenstödsenheten där vi alla ingår. Har ingående gått igenom hur vårat samarbete och flödesschema har sett ut, för att sedan diskutera vilka förändringar som behöver göras för att kunna förbättra vårat samarbete. Riktigt intressant och positivt och förhoppningsvis kommer det att bli en klar förbättring.
Idag var det också sista dagen vi arbetade med våra arbetstider. Från och med imorgon är det nya arbetstider som gäller. Åtta timmars arbetsdag...vilket det är på många ställen:) de har varit bortskämda på min arbetsplats. Så nu blir det 8-17 måndag-onsdag, 8-18 torsdagar och sedan 8-16 på fredagar vilket är skönt.

Sitter och väntar på att min karl ska komma hem cyklandes. Ikväll fixar Carro middag åt oss i utbyte mot att Jonas hjälper henne borra upp en hylla:) så det är bara att tacka och ta emot! Det är nog dags att han dyker upp snart så att vi får slänga oss in i köerna som råder så här i rusningstiden in mot stan.

Charliieee

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar