tisdag 3 augusti 2010

Skansen & Gröna Lund

I torsdags drog vi brudar och packade in oss i bilen och drog neröver mot Stockholm för en liten minisemester på Skansen och Gröna Lund
Hemma i Dalarna fick vi veta att regnet bara öste ner medan vi själva fick en helt underbar dag på Skansen med strålande sol.

Svea var vaken hela tiden och fick se alla djuren och även gå in till getterna och klappa dom.

Roligast på Skansen hade nog ändå Lojsan som nådde klimax när hon fick gå in till aporna och uttryckte att hon kände sig hemma:)

När vi hade avverkat Skansen sov Svea sött och vi tanter passade på att åka in till Gamla Stan för att käka middag. Efter en hel dag ute beslutade vi oss för att det fick bli en tidig kväll hemma med filmmys i soffan med en massa onyttigheter.
På lördagen tog vi bilen och åkte ut till köpcentret Stinsen för en lite shoppingrund och för att slösa lite pengar. Själv hittade jag ett par Esprit skor som kommer passa bra till sensommaren och hösten plus lite basic toppar och linnen som aldrig sitter fel.

Efter våran lilla shoppingtripp åkte vi hem och bytte om för att sedan bege oss ut till Grönan. En helt underbar solig kväll fick vi tillsammans med en miljon andra människor som också tyckte det var en bra idé att besöka Grönan.

Jag och Lojsan var lite övermodiga och skulle direkt upp i klassiska Berg- och Dalbanan. När vi väl satt där och började åka uppöver ovanför vattnet kom paniken på en gång och vi insåg att vi är för gamla för sånna aktiviteter. Jag skrek som en stucken gris vill jag lova!
Det stoppade dock inte mig att åka en gång till med Tin.

När Svea vaknade upp var det hennes tur att åka karuseller. Och vilken överlycklig liten flicka vi hade med oss som fick åka kaffekopparna, lilla Berg- och dalbanan, tuff tuff tåget och köra bil med Lojsan:)

Efter våran helg beslutade vi att detta måste bli en tradition som vi måste göra varje sommar!

Charliieee

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar