tisdag 5 oktober 2010

En lärorik dag

Kom hem lite tidigare idag eftersom vi på eftermiddagen hade utbildning ute på Lidingö och fick föreläsning om Barnfattigdom och Vräkningshotade Barnfamiljer. Riktig värdefull information om barnens egna perspektiv på sin situation, vilket självklart får en att fundera hur vi arbetar och vilket barnperspektiv vi har i våra bedömningar och utredningar. En annan fråga är också om det är att anses att dator och internet är att anses ingå i våran skäliga levnadsnivå eller om det är en fråga om vårat klass samhälle? Det blev riktiga diskussioner i våran arbetsgrupp om den frågan med delade meningar.

Idag känns det nästan som julafton för mig och Jonas eftersom Äntligen Hemma börjar igen, men främst för att dom den här säsongen ska ha fokus på husbygge och bygga ett hus från grunden:) Så jag och Jonas kommer vara bänkade framför tvn och inte kontaktbara, bara så att ni vet.
Nu står maten klar, väntar bara på att min karl ska komma hem så att vi får äta. Sen blir det en lång varm dusch innan soffan får intas.

Charliieee

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar